O nama: Bio Clinica Hrvatska
Ovo web mjesto upotrebljava kolačiće (cookies). Kliknite OVDJE za više informacija. Nastavkom pregleda ovog web mjesta slažete se s korištenjem kolačića.
 
Zatvori

Informacija

Molimo, pričekajte trenutak!

Čuli ste za švicarski sat, nožić, ili pak prefini švicarski sir. Sve su to vrhunski proizvodi vrhunske zemlje.

Švicarska nije bez razloga najuspješnija europska zemlja. Ona uz svoje snažno i uvijek rastuće gospodarstvo uspješno plasira svoje proizvode na druga europska i svjetska tržišta. Naglasak je na kvaliteti. Švicarskoj kvaliteti koja godinama samo jača.

Švicarska firma Swiss beauty više od 80 godina radi u svojim laboratorijima ponajbolje biljne preparate jer smatraju da samo uz prirodu možemo biti zdraviji, jači i sretniji.

Bio Clinica poslovanje bazira na kataloškoj, oglasnoj i internet prodaji dodataka prehrani koji uvelike pomažu u raznim tegobama i zdravlju, kako mladih tako i starijih.

Na hrvatsko tržište donosi liniju proizvoda "Medosan" u suradnji sa švicarskom kompanijom “Swiss Beauty” iz Abtwila koja svoje formule bazira na više od 80 godina iskustva u proizvodnji biljnih preparata.

Radimo sa 100% prirodnim sastojcima jer vjerujemo da priroda nudi rješenja za većinu naših problema. Rezultat takvog pristupa su izuzetno djelotvorni proizvodi i mnogobrojni zadovoljni korisnici.